Eğitim Öğretmenler öğrencilerini bekliyor…

Öğretmenler öğrencilerini bekliyor…

03.09.2018 - 15:00 | Son Güncellenme:

Eğitimin kalitesini yükseltmek için öncelikle öğretmenin öğretebilme becerilerini geliştirmek gerektiği düşüncesinden yola çıkan Oğuzkaan Koleji, tüm öğretmen ve yöneticilerinin katıldığı hizmet içi eğitim seminerleri düzenledi.

Öğretmenler öğrencilerini bekliyor…

İlk ders Beden Eğitimi!

Haberin Devamı

Okulların kapanması ile başlayan uzun yaz tatili öğrenciler için devam ederken Oğuzkaan Koleji öğretmenleri için sona erdi. Oğuzkaan Koleji öğretmenleri, 2018-2019 yeni öğretim dönemine hizmet içi eğitim seminerleri ile hızlı başladı. Seminerler beden eğitimi ve müzik öğretmenleri tarafından yaptırılan sabah sporu ile başlıyor. Yapılan spor etkinliği ile güne daha enerjik başladıklarını belirten öğretmenler, uygulamadan memnun.


Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz,

seminerlerinin amacının, “Çevre farkındalığı ve öz farkındalığı gelişmiş, sahip olduğu bilgileri harmanlayan, çok yönlü düşünüp yaratıcılığını ortaya koyan ve duygusal zekâsını kullanabilen eğitimciler yetiştirmek” olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yılmaz , “Öğrencilerimize çağdaş eğitim verebilmeleri için öğretmenlerimizin de kendilerini mutlaka yenilemeleri ve geliştirmeleri gerekiyor. Bunun için biz de kurum olarak öğretmenlerimize ufuklarının daha da genişlemesini sağlayacak her türlü hizmet içi eğitim desteğini sunuyoruz. Bu yılda programın ilk dersi olarak beden eğitimi dersini seçtik. Tüm öğretmen ve yöneticilerimizin katılımı ile yapılan, dans ve ritim temalı bu etkinlik, herkes tarafından çok sevildi.” dedi.

İki hafta süren eğitimlerde Koç öğretmenlik, iletişim, ölçme ve değerlendirme, asimetrik öğrenme yaklaşımları ve formülsüz matematik öğretimi alanlarında uygulamalı eğitim seminerleri yapıldı.