Eğitim Ön Çalışma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Ön Çalışma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

15.07.2022 - 13:10 | Son Güncellenme:

Ön çalışma sorusu bulmacaların klasik sorularından birisi olarak karşımıza çıkar. Cevabı ise etüt kelimesidir. Yani etüt ve ön çalışma bulmaca için karşılıklı yanıt olarak bilinir. Zaten etüt kelimesi birçok kişinin duymuş olduğu bir sözcüktür. Hatta herkesin bu kelimeyi duyduğunu söylemek mümkündür. İşte, merak edilenleri sizler için derledik.

Ön Çalışma Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Bulmacayı çözmeye başlamadan önce birçok konuda bilgi sahibi olmak yararlıdır. Böylelikle soruları çözmenin kolay olacağını görmek mümkündür. 

Haberin Devamı

 Ön Çalışma Bulmaca Cevabı Nedir? 

 Ön çalışma sorusunu severek çözmeniz mümkündür. Çünkü yanıt olarak tek bir kelimeden yararlanma şansı vardır. Buda etüt olarak dikkat çeker. 

 Harf Harf Bulmacada Ön Çalışma Yanıtı 

 Bulmaca çözmenin verdiği keyfi başka bir şekilde bulmak oldukça zordur. Çünkü bulmacalar güzel bir vakit geçirmeye aracılık ederler. Bunun için detaylı bir şekilde bulmaca çözmek için genellikle kare veya çengel türleri tercih edilir. 

 4 Harfli 

 Etüt kelimesi harf sayısına göre ön çalışma sorusunda cevap olarak yazılır. Zaten 4 harfe sahip bir kutucuk bulmanız mümkündür. Soruya cevap olarak etüt yazmanız yeterli görülür. 

Yazarlar