Eğitim Peekay Ne Demek? Peekay Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Peekay Ne Demek? Peekay Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

24.02.2021 - 16:00 | Son Güncellenme:

İngilizce öğrenmek isteyen kişiler kelimelerin anlamlarını iyi bilmesi gerekiyor. Peekay kelimesi İngilizce dilinde çok fazla kullanılan kelimeler arasında yer alıyor. Peeaky kelimesinin anlamını öğrenmek için herkes arama motorlarını kullanıyor. Peekay ne demek? Peekay kelimesinin Türkçe anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Peekay Ne Demek Peekay Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir

Peekay kelimesinin Türkçe anlamı gözetlemektir.

Peekay Ne Demek?

Peekay kelimesi diğer İngilizce kelimeler gibi mutlaka öğrenilmesi gereken bir kelimedir. Bu kelimenin anlamı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Ne anlama geldiği ve neyi ifade ettiği merak edilen konular arasında yer alıyor.

Peekay kelimesi, gözetlemek anlamında kullanılıyor. Gözetlemek fiilini kullanılacağı zaman, İngilizce olarak Peekay şeklinde söyleniyor. İngilizce öğrenen veya öğrenmek isteyen kişiler bu tür fiillerin hepsini öğrenmesi gerekir.

Peekay Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Peekay kelimesinin bilinen tek anlamı gözetlemektir. Herhangi bir şeyi gözetlemek fiili, Peekay olarak kullanılıyor. İngilizce bir kelime olan Peekay, gündelik hayatta kullanılan ve bilinmesi gereken kelimeler arasında yer alıyor. İngilizce öğrenen kişilerin her zaman fiilleri çok iyi derece öğrenmesi, dili daha iyi konuşması demektir.