Eğitim Penthouse Ne Demek, Türkçesi Nedir? Penthouse Daire Ne Demektir?

Penthouse Ne Demek, Türkçesi Nedir? Penthouse Daire Ne Demektir?

01.12.2021 - 15:27 | Son Güncellenme:

Emlak sektöründe kullanılan farklı terimler vardır. Penthouse ev alacak kişilerin internette gördüğü bir kelimedir. Yabancı bir kelime olan penthouse sözcüğünün ne anlama geldiği merak ediliyor. Ev arayışında olan kişiler ilanlarda penthouse sözcüğünü gördüklerinde anlamını araştırarak detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Penthouse ne demek, Türkçesi nedir? Penthouse daire ne demektir? Penthouse sözcüğü hakkında sizlere tüm detayları sizler için derledik.

Penthouse Ne Demek, Türkçesi Nedir Penthouse Daire Ne Demektir

 Evler için kullanılan bazı özel terimler bulunuyor. Penthouse terimi de bir ev türünü belli etmek için kullanılıyor. Penthouse, çatı katı anlamına gelen bir kelimedir. Çatı katında olan lüks dairelere verilen isimdir.

Haberin Devamı

 Penthouse Ne Demek, Türkçesi Nedir?

 İnternet sitelerinde penthouse sözcüğü kişilerce görülebiliyor. Bireyler özellikle ev ilanlarına bakarken penthouse sözcüğüyle karşılaşabiliyor. Penthouse sözcüğünün Türkçe karşılığı kişilerce araştırılıyor. Pentohuse sözcüğü, çatı katı anlamına sahip olan bir kelimedir.

 Penthouse Daire Ne Demektir?

 Ev ilanlarına bakan bireyler farklı daire tipleriyle karşılaşabiliyor. Penthouse dairenin hangi özelliklere sahip olduğu merak ediliyor. Penthouse daire, çatı katında hazırlanan lüks daireleri temsil ediyor.