Eğitim Ranforce Ne Demek? Ranforce Kumaş Nedir, Ranforce Nevresim Kumaşının Özellikleri Nelerdir?

Ranforce Ne Demek? Ranforce Kumaş Nedir, Ranforce Nevresim Kumaşının Özellikleri Nelerdir?

24.03.2021 - 17:00 | Son Güncellenme:

Çeşitli kumaş türleri bulunmaktadır. Farklı kumaş türleri aracılığıyla farklı ürünler başarı ile üretilebilmektedir. Bu kumaş türlerinden biri ise ranforce kumaştır. Ranforce kumaş türünü sizler için inceledik. İşte, merak edilen tüm detaylar.

Ranforce Ne Demek Ranforce Kumaş Nedir, Ranforce Nevresim Kumaşının Özellikleri Nelerdir

 Ranforce kumaş, özellikle nevresimlerde kullanılan kumaşların başında gelmektedir. Hava geçirgenliği yüksek bir kumaş olduğu için konforlu bir kullanım sağlamaktadır. Bundan dolayı nevresimlerde ön plana çıkma özelliği taşımaktadır. Özellikleri ile çeşitli ürünlerde kullanılmasının önemini kanıtlamış bir kumaş türüdür.

Haberin Devamı

 Ranforce Kumaş Nedir?

 Ranforce kumaş, yüzeyindeki ipliklerin dokuması yöntemi sayesinde hava geçirgenliği sağlamaktadır. Yüksek hava geçirgenliğine sahip olan bu kumaş türü, 0 pamuktan yapılmıştır. Bundan dolayı tamamen doğaldır ve çevreye dost nitelik barındırmaktadır. Nevresim ve yastık kılıfları gibi konforlu olması istenen ürünlerde yoğun olarak kullanılmaktadır.

 Ranforce Kumaşının Özellikleri

 Ranforce kumaş çok önemli özellikleri içerisinde barındırmaktadır. Bunların başında uzun ömürlü olması gelmektedir. Doğal bir yapısı olduğu için insan sağlığını korumaktadır. Dayanıklı ve yumuşak bir dokusu vardır. 0 pamuktan üretilmiştir. Nefes almasına rağmen sık dokusu ile dikkatleri üzerine çekmektedir.