Eğitim Rattan Nedir, Maddesi Nedir? Rattan Sağlam Mıdır?

Rattan Nedir, Maddesi Nedir? Rattan Sağlam Mıdır?

08.12.2021 - 17:24 | Son Güncellenme:

Ev dekorasyonlarının sevilen ürünlerinden biri olan bahçe mobilyalarında farklı formda tasarımlar görülmektedir. Bu mobilya tasarımlarında kullanılan ürünlerden biri ise rattandır. Rattanın kullanım alanları ve alerji yapıp yapmadığı, rahatlığı, dayanıklılığı pek çok kullanıcı için merak edilen konulardan biridir. Rattan hakkında tüm bilinmesi gerekilen detayları derledik.

Rattan Nedir, Maddesi Nedir Rattan Sağlam Mıdır

 Rattan kullanımı günümüzde oldukça yaygınlaşmaktadır. Kullanım alanları olarak mekan içi mobilya ve bahçe mobilyaları en çok tercih edilen ürünlerdir. Malzeme bakımından Endonezyadan gelen bu ürünler pek çok farklı koltuk, sandalye ve masada kullanılmaktadır

Haberin Devamı

 Rattan nedir ve Maddesi Nedir?

 Rattan günümüzde yaygın kullanımı olan ürünlerden biridir. Bahçe mobilyalarında sıklıkla görülen bu ürünün ana maddesi bambu olarak bilinmektedir. Bambu çeşidi olan rattan mobilya tasarımlarında kullanılmaktadır. Esnekliği bulunan bu malzeme tasarlanan ürünlerde de kullanım rahatlığı sağlamaktadır.

 Rattan Sağlam Mıdır?

 Uzun ömürlü bahçe mobilyası satın almak isteyen kişiler rattan malzeme ile üretilen ürünlere yönelmektedir. Bu malzeme esnekliği ve yapısı ile güneşe, yağmura ya da çeşitli darbelere karşı oldukça dirençlidir. Bahçe mobilyalarında tercih edilmektedir.