Eğitim Siyah Kart Nedir, Ne İşe Yarar? Siyah Kart Kimler Alabilir?

Siyah Kart Nedir, Ne İşe Yarar? Siyah Kart Kimler Alabilir?

20.04.2022 - 15:15 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda çok merak edilen kelime grupları içerisinde siyah kart geliyor. İngilizce sözcük üzerinden tercüme edilmesi ile beraber öne çıkar. Peki, siyah kart nedir, ne işe yarar? Siyah kart kimler alabilir tüm detayları ile derledik.

Siyah Kart Nedir, Ne İşe Yarar Siyah Kart Kimler Alabilir

 İngilizce olarak black card olarak öne çıkan siyah kart, uluslararası düzeyde önemli bir yere sahiptir. Dünya çapında özellikle birçok amaç altında kullanılan önemli bir kart olduğunu söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

 Siyah Kart Nedir, Ne İşe Yarar?

 Bankalar tarafından verilen bir kart olarak Black card, siyah kartı şeklinde ifade edilmektedir. Özellikle dünyanın neresinde olunursa olunsun, bu karta sahip olan kişiler hem hukuk hem de sağlık konusunda hizmet alma şansı elde etmektedir. Böylece dünya çapında rahatça ve güvenli şekilde gezme şansı elde edilir. 

 Siyah Kart Kimler Alabilir?

 Bu kart herhangi bir bankanın davetlisi olarak kişinin davetli olması üzerinden verilir. Tabii bu konuda bireyin belli bir mali kaynağı ve bazı kriterleri yerine getirmesi önemlidir. Bununla beraber her ay 15 bin dolar kadar bir harcama yapılması mecburidir.