Sözlük Bezek Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Bezekçi Kime Denir?

Bezek Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Bezekçi Kime Denir?

07.01.2022 - 05:04 | Son Güncellenme:

Anlamı merak edilen her bir kelime türü internet sitelerinde araştırabiliyor. Bezek kelimesi de TDK'da detaylarıyla araştırılan bir kelimedir. Bezek sözcüğüyle karşılaşanlar anlamını merak ederek bilgi sahibi olmak isteyebiliyor. Bezekçi sözcüğünün kimler için kullanıldığı da araştırılan konular arasında bulunuyor. Bezek ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Bezekçi kime denir? Bezek sözcüğü hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Bezek Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Bezekçi Kime Denir


Bezek sözcüğü herkes tarafından araştırılan bir kelimedir. Günümüzde çok kullanılan bezek sözcüğü TDK'ya göre, süs ve ziynet anlamına sahiptir. Günümüzde süs anlamında kullanılan bir kelimedir.

Bezek Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Her bir kelime türü TDK'da detaylarıyla araştırılabiliyor. Araştırılan kelimeler arasında bezek sözcüğü de bulunuyor. Bezek sözcüğünün tüm anlamları TDK tarafından gösteriliyor. Bezek sözcüğü TDK'da, süs anlamına sahip bir kelimedir.

Bezekçi Kime Denir?

Bezekçi sözcüğünün kimler için kullanıldığı konusunda bir takım araştırmalar yapılabiliyor. Süs ve ziynet işleriyle uğraşan kişilerin tamamına bezekçi ismi veriliyor. Bezekçi sözcüğü süs işleriyle uğraşan veya satan kişiler için kullanılan genel bir tabirdir.