Sözlük Durulamak Ne Demek? Durulamak Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Durulamak Ne Demek? Durulamak Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

09.01.2022 - 03:33 | Son Güncellenme:

Gündelik hayatta her bireyin daha yaygın kullandığı bazı sözcükler vardır. Durulamak sözcüğü de çok kullanılan sözcük türlerinden biridir. Durulamak kelimesinin sözlükte yer alan anlamları merak edilebiliyor. TDK sözlük anlamlarını öğrenmek için durulamak kelimesi internette araştırılıyor. Durulamak ne demek? Durulamak TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Durulamak Ne Demek Durulamak Tdk Sözlük Anlamı Nedir


Durulamak sözcüğü oldukça fazla kullanılan bir kelimedir. Günümüzde herkesin tercih edebileceği bir kelime türüdür. Durulamak sözcüğünün sözlük anlamı, yıkanmış olan şeylerin duru sudan geçirilmesi işlemidir.

Durulamak Ne Demek?

Merak edilen farklı fiiller günümüzde araştırılabiliyor. Durulamak fiili de araştırılan önemli kelime çeşitlerinden biridir. Merak edilen durulamak fiili, herhangi yıkanmış bir şeyin duru sudan tekrar geçirilmesi işlemi anlamına geliyor. Özellikle bulaşık yıkayan kişilerin yaptığı işlemlerden biridir.

Durulamak TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Merak edilen kelime çeşitleri TDK'da araştırılarak öğrenilebiliyor. TDK her kelime türünün anlamlarını detaylarıyla gösteriyor. TDK sözlük anlamı merak edilen durulamak sözcüğünün belirli anlamları vardır. TDK'ya durulamak kelimesi, yıkanan bir şeyin tekrar duru sudan geçirilmesi anlamındadır.