Sözlük Kortej Ne Demek? Kortej Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Kortej Ne Demek? Kortej Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

05.01.2022 - 02:05 | Son Güncellenme:

Kortej, dilimizde kullanılan ve anlamı da merak edilen kelimelerden biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından anlamı önem taşıyan kelimeler arasındadır. Bu bakımdan kortej ne demek araştırabilir ve öğrenerek kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kortej ne demek? Kortej TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Kortej Ne Demek Kortej Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Kortej, Fransızca kökenli bir kelimedir ve dilimize Fransızcadan geçmiştir. Kortej TDK sözlük anlamı devlet büyüğü yanında yer alan kimse, maiyet ya da alay anlamlarında kullanılmaktadır.

Kortej Ne Demek?

Kortej, dilimize Fransızcadan geçmiştir ve Fransızca kökenli kelimelerden biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da Kortej kelimesinin ne anlama geldiği birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Kelimelerin Türkçe ne anlama geldikleri internetten kolay bir şekilde bulunmaktadır. Kortej, bir devlet büyüğünün yakınında yer alan kimseler, alay ya da maiyet anlamlarında kullanılmaktadır.

Kortej TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kortej kelimesinin TDK sözlük anlamı merak edilerek internetten sık sık araştırılmaktadır. Kortej, bir devlet büyüğünün yanında ve yakınında yer alan kimse, alay ve maiyet anlamlarına gelmektedir ve bu anlamlarda kullanılmaktadır.