Sözlük Küskü Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Küskü Nerelerde Kullanılır?

Küskü Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Küskü Nerelerde Kullanılır?

01.12.2021 - 02:28 | Son Güncellenme:

Türkçe dilinde yer alan küskü kelimesinin tüm anlamları bireylerce araştırılıyor. Günümüzde yaygın olarak kullanılan sözcük türlerinin taşıdığı birçok anlam bulunuyor. Küskü kelimesi de, bireylerin ilgisini çeken ve araştırdıkları bir kelimedir. Anlam yönünden küskü sözcüğünün doğru karşılıkları kişilerce öğrenilmek isteniyor. Küskü nedir, TDK sözlük anlamı nedir? Küskü nerelerde kullanılır tüm detayları ile derledik.

Küskü Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Küskü Nerelerde Kullanılır


Küskü kelimesinin taşıdığı anlamlar TDK tarafından detaylı olarak gösteriliyor. Küskü sözcüğünün günümüzde kullanımı gün geçtikçe artıyor. Küskü TDK'ya göre, taşa veya duvara delik açmak için kullanılan uzun ucu sivri demir anlamındadır.

Küskü Nedir, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Eski zamanlarda kullanılan birçok aletin önemli isimleri bulunuyor. Farklı kelime gören her birey, anlamıyla ilgili birçok araştırma yapabiliyor. Küskü kelimesi de bireylerin ilgisini çekebilecek bir kelimedir. Küskü kelimesi TDK'ya göre, taş kaldırmakta kullanılan demir çubuk anlamındadır.

Küskü Nerelerde Kullanılır?

Küskünün kullanım alanları kişilerin bilgilenmek istediği bir konudur. Küskü, demir çubuklara verilen bir isimdir. Taş kaldırmak için veya duvarlara delik açmak için küskü kullanılıyor.