Sözlük Only The Host Can Share İn This Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir?

Only The Host Can Share İn This Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir?

25.03.2022 - 16:42 | Son Güncellenme:

Bazı programlar üzerinden özellikle gerçekleştirilen canlı toplantılar söz konusu olduğunda, İngilizce bir takım cümleler ile karşı karşıya kalınır. Only the host can share in this meeting ne demek, Türkçesi nedir tüm detayları ile derledik.

Only The Host Can Share İn This Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir

 Zoom gibi birçok değişik program üzerinden genelde canlı olarak bağlantı gerçekleşir. Bu bağlantılar ders yapmak ya da toplantı gerçekleştirmek gibi amaçlar doğrultusunda öne çıkar. Böylesi canlı bağlantılar üzerinden ise birtakım cümleler İngilizce üzerinden merak edilir.

Haberin Devamı

Only The Host Can Share İn This Meeting Ne Demek?

Bu İngilizce cümlenin Türkçe karşılığı, ‘’Sadece toplantının sahibi bu buluşmada paylaşım yapabilir.’’ biçiminde değerlendirilir. Yani toplantıyı açan ve hazırlayan kişinin yönetici olarak paylaşım yapabileceğini gösterir.

Only The Host Can Share İn This Meeting Türkçesi Nedir?

Bu İngilizce cümle Türkçe üzerinden vermiş olduğu karşılık doğrultusunda canlı bağlantılar üzerinden anlama sahiptir. Genel olarak ise sadece toplantının sahibi bu buluşmada paylaşım yapabilir biçiminde öne çıkar. Böylece yönetici olarak dahil olan kişi canlı bağlantı eşliğinde paylaşımlar gerçekleştirir.