Sözlük Sağrı Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Sağrı Vücudun Neresidir?

Sağrı Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Sağrı Vücudun Neresidir?

06.12.2021 - 03:49 | Son Güncellenme:

Hayvanların bazı bölümleri farklı sözcüklerle ifade ediliyor. Sağrı sözcüğü bireylerin ilgisini çeken ve araştırılan bir kelimedir. Sağrı sözcüğünün TDK sözlük anlamları kapsamlı olarak internet sitelerinde araştırılıyor. Sağrı kelimesinin neyi ifade ettiği ve vücudun neresi olduğu oldukça merak ediliyor. Sağrı ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Sağrı vücudun neresidir tüm detayları ile derledik.

Sağrı Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Sağrı Vücudun Neresidir

Sağrı sözcüğü TDK'da anlamı bulunan kelimelerden biridir. Sağrı kelimesi, memeli hayvanlarının bel ile kuyruk arasında bulunan dolgun ve yuvarlak olan bölüm anlamındadır.

Sağrı Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Günümüzde kullanılan sağrı sözcüğünün anlam karşılıkları oldukça merak ediliyor. Kişiler yaptığı bazı araştırma türleriyle, sağrı kelimesinin de anlamını öğrenmek istiyor. Sağrı kelimesi TDK tarafından anlamı açıklanan önemli bir kelime türüdür. Sağrı kelimesi TDK'ya göre, memeli hayvanlarının bel ve kuyruk arasında bulunan yerdeki dolgun kısım anlamındadır.

Sağrı Vücudun Neresidir?

Bir bölümü ifade etmek için kullanılan sağrı herkes tarafından merak ediliyor. Sağrı memeli hayvanlarda bulunan bir bölümü ifade etmek için kullanılıyor. Memeli hayvanlarının bel ve kuyruk kısmının arasında yer alan dolgun bölüm sağrı olarak adlandırılıyor.