Sözlük Sütyende Lol Up Ne Demek? Lol Up Sütyen Nasıl Olur?

Sütyende Lol Up Ne Demek? Lol Up Sütyen Nasıl Olur?

06.09.2022 - 17:02 | Son Güncellenme:

Push up sütyen konusunda vücuda iyi oturan bir sütyen olarak tanımlanabilir. Bu sütyenler, bir kadının en iyi arkadaşı olarak bilinir. Bu sütyenler, göğüslerinize destek verir ve aynı zamanda güveninizi artırmanıza yardımcı olur. Sütyende Lol UP ne demek sizler için derledik.

Sütyende Lol Up Ne Demek Lol Up Sütyen Nasıl Olur

Günümüzde pek çok kadın doğru sütyen giymenin öneminin farkındalar. Aynı zamanda ihtiyaçlarına uygun seçebilecekleri pek çok sayıda seçenekleri bulunuyor. Son zamanlarda en popüler olan sütyenlerden birisi de push uplardır. 

Haberin Devamı

 Sütyende Lol UP Ne Demek? 

 Push up sütyen, göğüsleri yukarı kaldırmaya ve göğüslere dekolte vermeye yarayan destekli sütyenlerdir. Sıkı bir şekilde vücuda oturan teller ve rahat bir dolgu ile push up sütyenler, göğsü yukarı doğru ve göğsün de ortasına doğru kaldırır. Fincanlarda bulunan küçük yastıklar sayesinde göğüsleriniz ise daha dolgun görünür. Push up sütyenler ise, daha seksi bir yazlık elbise ve derin bir dekoltenin düşük yakaların altında görünmesini yardımcı olan bir yarım ya da yarım bardaktır.

 Lol Up Sütyen Nasıl Olur?

 Lol Up sütyen, bardaklar, göğüste daha derin bir yuvarlak şekil ve bölünme bir şekil oluşturacak bir şekilde şekillendirilmiştir. Omuz askıları ise, genellikle fiyonklarla ya da dantel süslenir. Bunun yanında omuzlarınıza rahat bir şekilde oturması için ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Göğüslerin normal görünümünü bozmamak adına bu sütyen çeşitlerinin 10-12 saatten daha fazla süre ile giyilmesi ise önerilmiyor.