Eğitim Spawn Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Spawn Ne Anlama Gelir?

Spawn Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Spawn Ne Anlama Gelir?

14.04.2022 - 16:40 | Son Güncellenme:

Oyun oynarken farklı terimlerin kullanılması ve anlamı bilinmeyen kelimelerle karşılaşılması mümkün olmaktadır. Özellikle oyun oynarken karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi de spawn olarak ifade edilebilir. Bu yüzden spawn kelimesinin ne anlama geldiği öğrenilmek istenmektedir. Sizin için spawn ne demek, Türkçesi nedir? Oyunlarda spawn ne anlama gelir detayları ile derledik.

Spawn Ne Demek, Türkçesi Nedir Oyunlarda Spawn Ne Anlama Gelir

Oyun oynarken karşınıza çıkabilecek olan kelimelerden birisinin de spawn olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Spawn kelimesinin özellikle online oyunlarda sıklıkla kullanıldığı ifade edilebilir. Spawn ifadesinin özellikle fps oyunlarında yeniden canlanmayı ifade ettiğini söylemek mümkün olmaktadır. 

Haberin Devamı

Spawn Ne Demek, Türkçesi Nedir?

Spawn kelimesi, oyunlarda sıklıkla kullanılmakta olan bir ifade olarak bilinmektedir. Spawn kelimesi öldükten yaklaşık 5 saniye sonra belirli bölgelerde tekrar hayata dönülmesi anlamına geldiğini söylemek de mümkündür.

Oyunlarda Spawn Ne Anlama Gelir?

Oyunlarda sıklıkla kullanılmakta olan spawn kelimesinin, oyun sırasında ölen oyuncunun bir kaç saniye sonra canlanarak tekrar oyuna geri dönmesi olarak ifade edilebilir. Yani spawn ifadesi, ölen oyuncunun oyuna tekrar geri dönmesi olarak da ifade edilebilir.