Eğitim This İs A Recurring Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir?

This İs A Recurring Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir?

07.07.2022 - 02:19 | Son Güncellenme:

Tekrarlanan ya da yenilen toplantılar this is a recurring meeting olarak ifade edilmektedir. İngilizce bir kalıp cümle olarak öne çıkan bu sözcük, herhangi bir toplantının amaca uygun tekrar olacağını gösterir. İşte, merak edilen tüm detaylar.

This İs A Recurring Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir


Söz konusu bir amaç altında ele alınan toplantının tekrar edilmesi, this is a recurring meeting şeklinde değerlendirilir. Yani bunun bir tekrar ve yinelenmiş olan toplantı olduğunu ifade etmektedir. Böylece toplantının belirli bir saat dahilinde yeniden yapılacağını gösterir.

This İs A Recurring Meeting Ne Demek?

Bu İngilizce cümle grubunun anlamı tekrarlanmış olan bir toplantı anlamı taşımaktadır. Yani İngilizce üzerinden this is a recording miting, aynı zamanda bu bir tekrar toplantısı biçiminde öne çıkar.

This İs A Recurring Meeting Türkçesi Nedir?

Türkçe karşılık olarak bu İngilizce cümle, bir toplantının tekrarı anlamına gelmektedir. Yani yapılacak olan bu toplantının tekrar toplantısı olduğunu gösterir. Özellikle internet üzerine yapılan canlı bağlantı ve kameralı toplantılar için ele alınır. Böylece tekrar toplantısı konusunda bir uyarı niteliği taşır.

Yazarlar