Eğitim Üflemeli Bir Çalgı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'üflemeli Bir Çalgı' Yanıtları

Üflemeli Bir Çalgı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'üflemeli Bir Çalgı' Yanıtları

06.05.2021 - 05:27 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda farklı çeşitte birçok soru sorulmaktadır. Bulmacalarda sorulan soruların bazen birden fazla cevabı bulunabilmektedir. Bulmacada sorulan soruların hepsinin cevabını bilmek oldukça zordur bu nedenle sözlüklerden veya internetten yardım alınır. Çengel ve kare bulmacalarda üflemeli bir çalgı sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Üflemeli bir çalgı sorusunun cevabı nedir? Sizler için üflemeli bir çalgı bulmacasının cevaplarını derledik.

Üflemeli Bir Çalgı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada üflemeli Bir Çalgı Yanıtları


Üflemeli bir çalgı bulmacasının 33 adet cevabı bulunmaktadır.

Üç Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 3 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının cevapları lur, ney ve ken kelimeleridir.

Dört Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 4 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının cevapları obua, flüt, tuba ve kena kelimeleridir.

Beş Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 8 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının cevapları argul, korna, nefir, gaita, zurna, fagot, kaval ve korno kelimeleridir.

Altı Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 5 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının cevapları kekena, kavala, mızıka, şahnay ve flavta kelimeleridir.

Yedi Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 5 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının cevapları pan flüt, magruna, klarnet, borazan ve okarina kelimeleridir.

Sekiz Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 7 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının cevapları şorpaşor, armodika, melodika, vuvuzela, korangle, çığırtma ve saksafon kelimeleridir.

Dokuz Harfli Cevaplar

Üflemeli bir çalgı bulmacasının 1 adet cevabı vardır. Üflemeli bir çalgı bulmacasının dokuz harfli cevabı bombardon kelimesidir.