Eğitim Yakuza Nedir? Yakuza Çetesi Hangi Ülkededir, Lideri Kimdir?

Yakuza Nedir? Yakuza Çetesi Hangi Ülkededir, Lideri Kimdir?

17.08.2021 - 11:32 | Son Güncellenme:

Birçok farklı filmde karşılaşılan sözcüklerden biri yakuza kelimesidir. Genelde uzak Doğu'ya özgü bir kelime olduğu bilinmesi ile beraber, tam olarak anlamı bilinmiyor. Peki, yakuza nedir? Yakuza çetesi hangi ülkededir, lideri kimdir hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

Yakuza Nedir Yakuza Çetesi Hangi Ülkededir, Lideri Kimdir

Japon kökenli bir kelime olması ile beraber Yakuza belli bir kesimi anlatmaktadır. Aynı zamanda belli bir grup olarak da ifade etmek mümkün. Günümüzde hala varlığını sürdüren ve bir lideri olan gruplar içerisinde yer alır.

Haberin Devamı

 Yakuza Nedir?

 Uluslararası organize bir suç grubu olarak yakuza öne çıkmaktadır. Japon kökenli olmaları ile beraber bu suç grubu içerisindeki üyelere yakuza ismi verilmiştir.

 Yakuza Çetesi Hangi Ülkededir, Lideri Kimdir?

 Yakuza Çetesi günümüze Japon kökenli olması ile beraber Japonya'da yer almaktadır. Ancak artık Uluslararası bir suç örgütü olarak ön plana çıkarlar. Vücutlarını bütünüyle dövme ile kapatmalarının yanı sıra, bir yeraltı örgütü olarak da ifade edilir. Dünya çapında birçok farklı Yakuza örgütü Japonya'da bulunmaktadır. O yüzden her grubun kendi lideri bulunur. Bu bağlamda birden fazla lider olduğunu söylemek mümkün.