Eğitim Yüz Kalıbı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Yüz Kalıbı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

18.07.2022 - 12:29 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda birçok soru sorulmaktadır. Bunlardan birisi de yüz kalıbı sorusudur. Yüz kalıbının cevabı bulmaca severler tarafından merak edilmektedir. Sorunun cevabı 4 harfli olup sadece tek bir cevabı bulunmaktadır. Yüz kalıbı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada yüz kalıbı sorusunun cevaplarını yazımızda detaylıca derledik.

Yüz Kalıbı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Kare ve çengel bulmaca ile beraber birçok bulmaca da yüz kalıbı sorusu sorulmaktadır. Soruların cevapları ile beraber kelime sayısı da önem arz etmektedir.

Haberin Devamı

 4 Harfli Yüz Kalıbı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

 Bulmacalar kişileri hem eğlendirirken hem de kelime hazinesini genişletmektedir. Bu anlamda çıkan soruların bazılarının cevapları bilinmemekte ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Bunlardan birisi de yüz kalıbı sorusudur. Yüz kalıbı sorusunun cevabı 4 harflidir. Yüz kalıbı sorusunun karşısına cevap olarak '' Mask '' yazmak mümkündür. 

 Sözlüğe bakıldığında yüz kalıbının anlamı '' İnsan yüzüne alçı dökülerek alınmış kalıp, bu kalıptan çoğaltılmış yüz heykeli, mask '' şeklinde açıklanmaktadır. Mask kelimesinin sözlük anlamı ise '' genellikle ölünün yüzüne uygulanarak elde edilen yüz kalıbı '' şeklindedir. Bulmacada yüz kalıbı sorusunun cevabına ise '' mask '' yazılabilir.