Zıt Anlamlı Kelimeler Tımar Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Tımar Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

11.03.2022 - 05:19 | Son Güncellenme:

En iyi vakit geçirme yöntemi nedir diye sorulduğunda genellikle bulmaca yanıtı verilir. Çünkü bulmaca çözenlerin sayıları oldukça çoktur. Doğal olarak bulmaca karşı ilginin olması sıkça beklenen bir durumdur. Bundan dolayı bulmaca çözme oranı giderek artmaktadır. Tımar bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada tımar cevabı hakkında merak edilenleri derledik.

Tımar Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

En çok rağbet görülen bulmaca herkesin bileceği gibi çengel bulmacadır. Bunun yanında kare ve başka türden keyifli bulmacalarda bulunmaktadır. Yani bulmaca çözmeyi isteyen herkes kendine özel bir bulmaca türü mutlaka bulacaktır. Ayrıca erken yaşlardan çocuklara bulmaca çözme alışkanlığı kazandırılmalıdır.

Haberin Devamı

Tımar Bulmaca Cevabı Nedir?

İhaze ve zeamet cevapları tımar sorusu için kullanılan cevaplar olarak bilinmektedir. Yani tımar sorusu için iki türlü cevap şansınız bulunmaktadır. Buna göre bulmacayı kolayca çözme şansınız olduğu görülmektedir.

Harf harf Bulmacada Tımar Cevabı

5 Harfli

5 harften oluşan ihaze yanıtı tımar sorusuna yanıt olmaktadır.

6 Harfli

Zeamet olarak bilinen 7 harfli kelimede tımar için cevap olarak kullanılmaktadır. Bunun için 6 kutucuklu boş boş yer kullanılır.