Ekonomi 179 bin 871 yolcuyla günlük rekorunu kırdı

179 bin 871 yolcuyla günlük rekorunu kırdı

28.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, pazar günü 179 bin 871 yolcuyu taşıdıklarını böylece ocak ayından itibaren günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştıklarını bildirdi.

179 bin 871 yolcuyla günlük rekorunu kırdı

Bilal Ekşi, “Pazar günü 179 bin 871 yolcu taşıyarak ocak ayından itibaren günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştık. #Bahar Geliyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ekşi’nin bu açıklaması, sosyal medyadaki birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı. İngiltere tarafından başlatılan direkt uçuşlarda cep telefonundan büyük elektronik cihazların kabine alınmamasını içeren yasaktan sonra THY uçaklarında yolcu sayısında düşüş beklenirken artış yaşadnı.

THY, ayrıca Letonya, Litvanya ve Estonya’ya gidiş-dönüş her şey dahil 159 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunduğunu duyurdu.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, THY transfer merkezi İstanbul’dan, Litvanya’da Vilnius ile Estonya’da Tallinn’e 159 dolardan, Letonya’da Riga’ya ise 189 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.

Letonya ve Litvanya’ya indirimli bilet

Haberin Devamı

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 27 Mart-15 Nisan’da satın almaları halinde seyahatlerini 1 Mayıs-30 Haziran’da gerçekleştirebilecekler. THY’nin resmi internet sitesi ücretleri olan bu fiyatlar, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösteriyor. Türkler bu ülkelere Schengen vizesi ile giriş yapabiliyor.