Ekonomi 20. Forum İstanbul 24 Mayıs’ta başlıyor

20. Forum İstanbul 24 Mayıs’ta başlıyor

12.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ulusal ve uluslararası düzeydeki fikir önderlerini biraraya getiren Forum İstanbul Konferansları, bu yıl 20’nci yılını kutluyor.

20. Forum İstanbul 24 Mayıs’ta başlıyor

EKONOMİ SERVİSİ - 24 - 28 Mayıs 2021 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleşecek konferansta bir hafta boyunca konuşmacılar ‘Yarını Anlamak’ başlığı altında görüşlerini açıklayacak. Aynı zamanda 20. Forum İstanbul Ödülleri, “Yaşam Boyu Başarı, Eğitim, Cumhuriyetin Çınarları, Ulusal Onurumuzu Uluslararası Boyuta Taşıma Başarısı Gösterenler” adı altında 4 farklı dalda sahipleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Forum İstanbul 2021, 24 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00’da, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar’ın konuşmasıyla başlayacak.

Yarını anlamak

TİM Başkanı Gülle, konferansa ilişkin olarak, şunları söyledi:

“Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak, 20 yıldır bu değerli organizasyonun stratejik partneriyiz. Bu birliktelikten, büyük bir gurur duyuyoruz. ‘Yarını Anlamak’ ana temasında gerçekleşecek olan ‘Forum İstanbul 2021’de, TİM olarak, ihracatçılar olarak, biz de varız. Her geçen gün daha yüksek ihracat hedeflerine yürüyor, rekorlarla çıtamızı yükseltiyoruz. Bu başarıları sürdürülebilir kılmak, gelişmeleri doğru okumak, oluşan fırsatları değerlendirmek ve yarınları anlamak zorundayız.”

Haberin Devamı

Forum İstanbul Başkanı Aclan Acar da, şu bilgileri verdi:

“Bu yıl, jeopolitik ve makroekonomik gelişmeler çerçevesinde ülkemizin doğu - batı eksenindeki yeri, dijitalleşen dünyada rekabet koşulları başta olmak üzere birçok güncel konu ele alınacak.”