Ekonomi 20 milyon $’lık otel yatırımı

20 milyon $’lık otel yatırımı

17.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gürok Grup, Antalya Manavgat’ta 20 milyon dolar yatırımla yeni otel projesi hayata geçirdi.

20 milyon $’lık otel yatırımı

Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “BIJAL ile Antalya’da 20 milyon dolar yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımımızla, ülkemize döviz girdisi sağlayarak cari açığa katkı sunmaya ve istihdam yaratan turizm sektörünü büyütmeye devam edeceğiz” dedi. Turizm sektörünün döviz girdisiyle cari açığa katkı sunduğunun ve istihdam yarattığının altını çizen Esin Güral Argat, “Ülkemizde turizmin denizle sınırlı kalmaması şart. Deniz turizminde ise ‘her şey dahil’ konseptinden vazgeçmek gerekiyor. Bu anlayışla turistler tesiste kalıyor, bulundukları çevrenin sunduğu diğer güzellikleri keşfedemiyor, bölge esnafı gereken ilgiyi göremiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

19 özel villa

Yapılan açıklamaya göre, Antalya, Manavgat Sorgun’da yer alan BIJAL 19 özel villadan oluşuyor. 19 adet bağımsız bahçeli ve havuzlu villadan oluşan tesis, oda kahvaltı konsepti, üst düzey yeme içme opsiyonları ve özellikli hizmet destek noktaları sunuyor.

Kendilerine ait villalarda tatil yapmak isteyen ailelerin ve çiftlerin düşünüldüğü tesiste 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı villalarda tatil imkânı sunuluyor.

Yazarlar