Ekonomi 35 milyon dolara Bodrum’a yeni otel

35 milyon dolara Bodrum’a yeni otel

18.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Accor Grubu’nun premium markalarından MGallery, Bodrum’a geliyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, 1 Temmuz’da kapılarını açıyor. Otel, Delta Yatırım Holding’in iştiraki İnci Turizm A.Ş. tarafından 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi. Mimar Mustafa Toner’in imzasını taşıyan otel, 35’i süit 102 odasıyla hizmet verecek.

35 milyon dolara Bodrum’a yeni otel

Accor CCO’su Yiğit Sezgin, “Türkiye’de 13 marka ve 56 otelden oluşan mevcut portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. İnci Turizm A.Ş. ile imzaladığımız sözleşmeyle MGallery markamızın yeni otelinin Bodrum’da açılacağını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 34 ülkede 107 otelle unutulmaz hikayeler yaşatan koleksiyon otel markamız MGallery, muhteşem mimarisi ve canlı iç mekanlarıyla temmuz ayında Yalıkavak’ta kapılarını açıyor” dedi.

Haberin Devamı

Turizm toparlanıyor

İnci Turizm Başkanı Murat Delibalta, pandemi nedeniyle geçen yıl Türkiye’ye gelen yabancı turist sayısında düşüş yaşandığını anımsatarak, “2021 yılı ikinci yarısından itibaren dünya ve Türkiye’deki aşılama sayılarının artması ile negatif trendin sona ermesi sonucu turizmde de toparlanma beklentileri var. Özellikle 2022’den itibaren 2019 rakamlarına ulaşmak tüm turizmcilerin genel beklenti ve hedefleri bulunuyor. Biz de bu yıl için yüzde 60 olarak planladığımız doluluk oranlarının pandemi sonrasında yüzde 90’a ulaşmasını öngörüyoruz” diye konuştu.