Ekonomi 4 yıldızlı ‘ofis’

4 yıldızlı ‘ofis’

09.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı’ndaki ofisleri Workinton firması aracılığıyla kiraya verecek. İşyerlerini 4 yıldızlı kulübün sahasına taşımak isteyenler ayda 820 TL ödeyecek

4 yıldızlı ‘ofis’

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı’nın bazı bölümlerinin ofis olarak kullanılması konusunda Workinton firmasıyla işbirliği yaptı. Stadda ofis kiralayanlar işyeri adresi olarak kartvizitlerine Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yazdırabilecek. Türk Telekom Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü ile Workinton Üst Yöneticisi (CEO) Pınar Massena katıldı.

Haberin Devamı

Ali Öğüdücü bu anlaşmayla Türk Telekom Stadı’nın sadece maç günü değil, 365 gün çalışan bir kompleks haline geldiğini vurgularken, “Cazibesi ile dünya kenti sıfatı almaya hak kazanan şehirlerin ortak özelliklerinden biri de spor kültürünü, yaşam kültürü ile birleştirmeleridir. Türk sporunun lokomotifi olan Galatasaray Spor Kulübü’nün bu konuda öncü olduğunu ispatlamak için büyük bir projeye imza atıyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek yaşayan stadını değerli ortağımız Workinton ile hayata geçiriyoruz. Sarı Kırmızı renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı Türk Telekom stadyumunda çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

2 ofis daha açılacak

Workinton CEO’su Massena ise, böyle bir birliktelikten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Böyle büyük bir camianın yanında olmak bizim için gurur verici. Güzel bir iş ortaya çıkardık. Galatasaray’la yaptığımız çalışma farklı bir iş oldu. Yaşayan stat projesi çok önemli. Türkiye için bir ilk. Gün boyu olan çalışma alanlarımızı stadın içine yerleştirdik. Maç günleri büyük bir heyecan duyulan statta, diğer günlerde çalışma heyecanı da olacak. Maç heyecanını ofislere taşıdık. Statta çalışmak farklı bir şey. Fikirlerinizi geliştirebileceğiniz ilginç bir ortam oldu. Stat ortamında daha önce çalışma görmemiştik. Bu heyecanı burada çalışanlar yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yatırım planlarından da bahseden Pınar Massena, “Workinton olarak 14’üncü şubemizi açıyor olmanın mutluluğunu

4 yıldızlı ‘ofis’
yaşarken yıl sonuna kadar en az 2 şube daha açmayı hedefliyoruz. GS Workinton Türk Telekom Stadı ofislerinde çalışanlar aynı zamanda diğer tüm ofislerimizde de çalışabilecek, iş networkü içine dahil olacaklar, düzenlenen organizasyon ve etkinliklerden faydalanacaklar” diye konuştu.

16 efsane isim

Türkiye’ye ‘Yaşayan Stat’ fikrini ilk kez duyuran Workinton, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda 14’üncü şubesini açtı. GS Workinton markası ile Türk Telekom Stadyumu Kuzey Tribünü’nde faaliyete başlayan paylaşımlı ofis alanında, çalışanlar ihtişamlı stadyum manzarasında sakin ve sessizlik içinde çalışacak. Taraftarlar, 16 efsane ismin adını taşıyan hazır ofisleri aylık 820 liradan başlayan fiyatlarla kiralayabilecek. GS Workinton’da çalışanlar VIP koltuklarda maç izleme keyfine de sahip olacak.

Haberin Devamı

Sınırsız internet

Toplam 700 metrekarelik çalışma alanında 16 hazır ofis, 2 toplantı odası ve 70 bireysel çalışma masası yer alacak. Girişimciler, kurumsal şirketler, serbest ve mobil çalışanlara çalışma masaları, toplantı odaları, hazır ve sanal ofisler sunan GS Workinton’da gün boyu ücretsiz kahve, atıştırmalıklar ve sınırsız internet imkanı sağlanacak.