Ekonomi 528 milyon TL’lik tarifeli tasarruf

528 milyon TL’lik tarifeli tasarruf

06.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin, “Vodafone Red müşterilerimize son 1 yılda 528 milyon TL’lik ayrıcalık sağladık” dedi.

528 milyon TL’lik tarifeli tasarruf

HANİFE BAŞ Çeşme - Vodafone’un tarifesi Red’in 12’inci yılı geride kalırken, bir yılda abonelerine 528 milyon TL tasarruf ettirdiği açıklandı. Vodafone Red’liler bir yılda 2 milyar Gigabayt mobil internet kullandı, 51.4 milyar dakika konuştu, 2.7 milyar SMS attı. Red’lilerin aylık ortalama data kullanımı 20 GB’ı geçti.

Haberin Devamı

Faturalıya geçiş arttı

Vodafone Red’in İzmir Çeşme’deki yıllık değerlendirme toplantısında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Red tarife fiyatlarının 129 ila 239 TL arasında değiştiğini söyledi. Şahin, “Red’li abone sayısında artış var. Tarife değişikliği çok yok herkes kendi tarifesinde kalıyor. Ayrıca genel olarak faturalı hatlara geçiş oranı arttı” dedi.

Fiyat artışlarının enflasyon altında olduğuna dikkat çeken Şahin, taahhütlü müşterilerinin aynı fiyatlardan devam ettiğini, yeni ve taahhüdü bitenlerin de enflasyon altında fiyatlarla tarifelerini kullandığını aktardı.

Meltem Bakiler Şahin, yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedeflerinin sürdüğüne de işaret ederek, “Geleceğin dijital servislerde olduğunu düşünüyoruz. Vodafone Red’le dijitalleşmeye önem veriyoruz.

Haberin Devamı

Müşterilerimizin iletişim ihtiyacını karşılarken, seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda ayrıcalıklar sunuyoruz. Bu ayrıcalıklarla ülke ekonomisine de önemli katkı sağlıyoruz. Vodafone Red müşterilerimize son 1 yılda yaklaşık 528 milyon TL’lik ayrıcalık sağladık” diye konuştu.

Yurtdışını ararken avantaj

Meltem Bakiler Şahin, “Seçili tarifelerde olan Red’liler 40’tan fazla ülkede 4 gün ek ücret ödemiyor ve yurtiçi tarifelerini kullanır gibi seyahat edebiliyor. 23 Vodafone ülkesini ayda 120 dakika ücretsiz arayabiliyorlar. Tarifelerdeki haklarını 104 ülkede Türkiye’deki gibi kullanma imkânı sunan ‘Her Şey Dahil Pasaport-Dünya’ hizmetini son 1 yılda 200 bin kişi kullandı, Vodafone Red’liler 433 milyon TL tasarruf etti” dedi.