Ekonomi Abdi İbrahim’e iki sürdürülebilirlik ödülü

Abdi İbrahim’e iki sürdürülebilirlik ödülü

22.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Marketing Awards’da bu yıl Kurumsal Raporlar kategorisinde Abdi İbrahim’in 2019-2020 dönemini kapsayan 5’inci Sürdürülebilirlik Raporu altın ödül kazandı.

Abdi İbrahim’e iki sürdürülebilirlik ödülü

EKONOMİ SERVİSİ - Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği’nin düzenlediği Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Ödülleri’nde ise Abdi İbrahim, “İstanbul Esenyurt Üretim Kompleksi - Yenilenebilir Enerji” projesiyle gümüş ödüle layık görüldü. Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

Haberin Devamı

“Abdi İbrahim’in GRI standartları, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve BM’nin 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın yanı sıra paydaşlarının katılımıyla yaptığı Önceliklendirme Analizi ve Organizasyonel Yaşam Döngüsü Analizi gibi sürdürülebilirlik çalışmaları ışığında içeriği kurgulanan Sürdürülebilirlik Raporu’nun tasarımı için “geçmiş” ve “gelecek” başlıkları altında 9 stratejik tema belirlendi. Bu 9 tema konu alan kolajlarla görselleştirildi.”

Öte yandan Abdi İbrahim’in İstanbul Esenyurt Üretim Kompleksi’nde bulunan tüm üretim tesislerindeki enerji ihtiyacının güneş ve rüzgar enerjisi santrallerinden karşılandığı da vurgulandı.