Ekonomi Akaryakıt istasyonunda ilk CarrefourSA açıldı

Akaryakıt istasyonunda ilk CarrefourSA açıldı

18.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Üç yıl içinde 1000 bayiye ulaşmayı hedefleyen CarrefourSA, girişimciler ve küçük esnafın yanında akaryakıt istasyonlarına da bayilik vermeye başladı. 

Akaryakıt istasyonunda ilk CarrefourSA açıldı

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, akaryakıt istasyonlarında yer alacak ilk marketinin bayiliğini Tekirdağ, Marmara Ereğlisi’nde verdi. Marmara Ereğlisi’nde 7/24 hizmet veren akaryakıt istasyonunda yaklaşık 100 metrekare büyüklüğündeki alanda hizmete başlayan CarrefourSA, öz markalı ürünlerin de dahil olduğu 2300 ürün çeşidiyle yoldaki müşterilerine ulaşacak. Bu açılışa ilişkin konuşan CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bir taraftan yeni market yatırımlarımıza devam ederken, diğer taraftan küçük esnafımızı destekleyen bayilik sistemimizle Türkiye’deki büyüme ivmemizi güçlendiriyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki girişimcileri desteklemek amacıyla yola çıktığımız bayilik sistemimizle, müşterilerimizin bize en kolay şekilde ulaşmasını sağlarken, yerli girişimciye kârlı bir yatırım imkanı sunuyoruz. Bakkal ve küçük marketlerin yanı sıra bu sisteme akaryakıt istasyonlarını eklememiz, sistemin herkes tarafından ve her noktadan erişilebilirliği için önemli bir kırılma noktası. Bu önemli adım aynı zamanda 3 yıl sonunda 1000 bayiye ulaşma hedefimizdeki kararlılığımızı da ortaya koyuyor.”

Akaryakıt istasyonunda ilk CarrefourSA açıldı

Bulut Batum

GİRİŞİMCİ İÇİN FIRSAT

Haberin Devamı

Kendi başarı hikayesini yazmak isteyen girişimciler için bu sistemin değerli bir fırsat olduğunu da vurgulayan Bulut Batum, “Carrefour, 2023’te Türkiye’de 30, dünyada ise 60 yılını dolduracak. Bu önemli tecrübeyi, ‘Doğrusu CarrefourSA’da’ mottomuzla ülkemizin her noktasına ulaştırmak öncelikli amacımız. Şu an bayilik sistemi ile Türkiye’nin 27 iline ulaştık. CarrefourSA olarak bugün 41 şehirdeyiz. Bu rakamı artırmaya ve daha fazla girişimciyi ailemizin bir parçası olarak konumlandırmaya odaklandık” dedi.