Ekonomi Akbank ‘KOBİ Hareketi’ başlattı

Akbank ‘KOBİ Hareketi’ başlattı

19.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Akbank KOBİ’lere destek olmak amacıyla ‘KOBİ Hareketi’ başlattığını duyurdu. Verilen bilgiye göre, Akbank, KOBİ’lerin tüm finansal süreçlerini dijitalleştirerek işlerini aralıksız yürütmelerini sağlamayı hedefliyor. Bu çerçevede yeni müşteri olan ya da Akbank’la tekrar aktif olarak çalışmaya başlayan müşteriler ilk üç ay boyunca havale, EFT, swift, çek ve senet işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Akbank Mobil üzerinden yeni müşteri olanlar masrafsız, 50 bin TL’ye ve 36 aya varan vadeli aylık eşit taksitli ticari kredi imkânından faydalanabiliyor.

Akbank ‘KOBİ Hareketi’ başlattı

 

Akbank’la KOBİ Hareketi kapsamında ayrıca kadın işletme sahibi ve girişimcileri desteklemek ve onların finansmana erişimini kolaylaştırmak üzere, EBRD ve KGF ile sunduğu Kadın KOBİ Paketi ve KOBİ’lerin dijitalleşmesi ve finansal olarak daha da güçlenmesi hedefiyle sunacağı pek çok eğitimi içeren yeni bir oluşum da yer alıyor. KOBİ’lere gündemi yakalama imkanı veren seminerler, özelleştirilmiş eğitim programları, networking ve iş birlikleriyle finansal ve dijital dönüşüm için harekete geçme fırsatı sunacak olan yeni oluşum, tüm KOBİ’lerin çeşitli eğitim programlarından faydalanmasını sağlayacak.

Haberin Devamı

‘Avantajlı paketler’

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, pandemiden sonra her yerde olduğu gibi KOBİ’lerde de işleri hızlandırma motivasyonu bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Akbank’la KOBİ Hareketi kapsamında, KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarına göre bankacılık ürünleri ve bankacılık dışı avantajlar içeren paketler oluşturduk. İlk aşamada, KOBİ’lerimize E-Ticarete Hoş Geldin ve Vaktini Nakite Çevir Paketimizi sunuyoruz.”

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce de müşterilerin Akbank Mobil’den 7-8 dakika gibi kısa sürelerde POS, ticari kredi kartı, artı para ve POS Plus sigortası ürünleri içeren paketlere başvurabileceğini söyledi.