Ekonomi Ant Yapı Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor

Ant Yapı Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor

05.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. ‘Radisson Collection Resort & Spa Bodrum’ ismiyle 2021 yılında faaliyete geçmesi planlanan otel, Radisson Group’un Türkiye’deki ilk premium oteli olacak.

Ant Yapı Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor

Belçika’daki Radisson Hospitality AB merkez ofisi de Türkiye’deki ilk Radisson Collection otelinin Bodrum’da açılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Beş yıldızlı butik otel ve servis anlayışıyla, 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek otelde, 120 lüks oda ve 1.150 metrekarelik spa merkezi bulunacak.

Otelin, Fraser Place Anthill Istanbul, Antmare Butik Otel, Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Fraser Place Antasya İstanbul’dan sonra beşinci turizm yatırımları olduğunu ifade eden Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Radisson Hotel Group ile yaklaşık 10 yıldır işbirliği içindeyiz. Grubun premium markası Radisson Collection’ın, Türkiye’ye ilk kez bizimle gelmesini, karşılıklı güvenin bir sonucu olarak değerlendiriyoruz” dedi.