Ekonomi Atlasglobal ve KLM güçlerini birleştirdi

Atlasglobal ve KLM güçlerini birleştirdi

20.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atlasglobal, Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden KLM ile ortak uçuş anlaşması imzaladı. Atlasglobal, Avrupa’daki büyümesine ortak uçuş anlaşmaları ile devam ediyor.

Atlasglobal ve KLM  güçlerini birleştirdi

2017 yılı içinde Air France ve Air Serbia havayolu şirketleri ile ortak uçuş anlaşmalarına imza atan Atlasglobal, şimdi de Hollanda’nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan KLM ile güçlerini birleştirdi.

Haberin Devamı

Anlaşma ile Atlasglobal ve KLM yolcularına yeni seyahat imkanları sunuluyor. 29 Ekim 2017 itibariyle geçerli olacak anlaşmaya istinaden her iki havayolu da haftalık 7’şer sefer düzenledikleri İstanbul Amsterdam - İstanbul hattında birbirlerinin seferlerine kendi kodlarını koyarak satış yapabilme imkanı bulacak.

‘İstikrarlı büyüme’

Anlaşmaya göre Atlasglobal’in uçuşları; İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkış 11:35, Amtersdam Schiphol Havalimanı’na varış 13:15 ve Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndan kalkış 14:45, İstanbul Atatürk Havalimanı’na varış 20:15 şeklinde uygulanacak.

Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “KLM ile yaptığımız ortak uçuş anlaşmamız Avrupa’da istikrarlı büyüme stratejimizin en önemli adımlarından biri. KLM ile işbirliğimiz Atlasglobal’in uluslararası hizmet standartlarının global ölçekte büyük havayolları tarafından da kabul gördüğünün kanıtıdır” dedi.

Haberin Devamı