Ekonomi Bağış, Urfa’da W açılışı yaptı izdiham yaşandı

Bağış, Urfa’da W açılışı yaptı izdiham yaşandı

04.02.2011 - 00:28 | Son Güncellenme:

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın Şanlıurfa’da katıldığı W mağazası açılışında izdiham yaşandı

Bağış, Urfa’da W açılışı yaptı izdiham yaşandı

Bağış’ın gelişi davul- zurna eşliğinde beklenirken, yoğunluk nedeniyle koruma polisleri tören alanını açmak istedi. Toplananları Bakan’ın otomobilinin duracağı alandan geriye götürmek isteyen koruma polislerinden birisi, tanımadığı Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ı kolundan tutarak uzaklaştırmaya çalıştı.
Vali Okutan, eliyle ittiği koruma polisine, ’Terbiyesiz adam’ diyerek sert tepki gösterdi. Toplanan kalabalığa kısa bir konuşma yapan Bakan Bağış, Cumhuriyetin 100’üncü yılı olan 2023’te Türkiye’yi dünyanın en büyük ülkelerinden birisini yapmayı arzuladıklarını söyledi. Konuşmasının ardından Bağış ve beraberindekiler dua edip, kurdelesini kestikleri mağazanın açılışını yaptı.
Bir süre mağazayı dolaşan Bağış daha sonra Şanlıurfa Valiliği’ne hareket etti. Bakan’ın gitmesinin ardından, mağaza görevlilerinin balkondan poşetlere koydukları gömlekleri atmaları izdihama neden oldu. Gömlekleri almak isteyenler birbiriyle yarışırken, kavga eden bazı çocuklar güçlükle ayrılabildi.

Haberin Devamı

Bağış, Urfa’da W açılışı yaptı izdiham yaşandı

Açılışın ardından mağaza personeli balkondan halka poşetler içinde gömlek attı. Gömlekleri almak isteyenler yarışırken bazı çocuklar ise kavga etti.

Yazarlar