Ekonomi Bankacılık okulunda yeni eğitim dönemi

Bankacılık okulunda yeni eğitim dönemi

05.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ziraat Bankası Bankacılık Okulu ile Ziraat Katılım Bankası Katılım Bankacılığı Okulu’nun yeni eğitim dönemleri başladı.

Bankacılık okulunda yeni eğitim dönemi

Ziraat Bankası Bankacılık Okulu’nun yeni eğitim döneminin açılış töreni, Ankara Ulus’taki tarihi genel müdürlük binasında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar 157 yıldır ekonominin en önemli aktörlerinden biri olduklarına işaret ederek, “Bugün 1 trilyon lirayı aşan aktif büyüklüğümüz ile Türkiye’nin en büyük bankasıyız. En önemli aktifimizi insan kaynağımız olarak  görüyoruz. ‘Ziraat Bankası Bankacılık Okulu’, sektörde bilinen, kaliteli ve profesyonel eğitim veren bir marka eğitim kurumu olmuştur” dedi.

‘Katılım’ da başladı

Ziraat Katılım Bankası 3. dönem Katılım Bankacılığı Okulu da Sabahattin Zaim Üniversitesi’ndeki açılışla yeni eğitim dönemine başladı. Açılış törenine Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkan Yardımcısı Murat Ali Çengelci, Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar da katıldı.

Haberin Devamı

Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, katılım bankacılığı ilkeleri doğrultusunda, 90 uzman yardımcısının eğitime başladığını aktardı.