Ekonomi ‘Başarılı Olmanın Yolları’nı yazdı...

‘Başarılı Olmanın Yolları’nı yazdı...

04.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi yazarı Yaman Törüner’in, ‘Başarılı Olmanın Yolları’ adlı yeni kitabı NTV Yayınları’ndan çıktı.

‘Başarılı Olmanın Yolları’nı yazdı...

Kapağında yer alan ‘Elinize Vurmasınlar Ekmeğinizi Almasınlar’ üst başlığıyla yayınlanan kitap, 18 TL fiyata satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Kitabın arka kapağında şu tanıtım yazısı yer alıyor: “Ülkemizin yakın tarihindeki para politikalarının ve ekonomik modellerinin oluşturulmasında bizzat emek vermiş olan yazar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı, İstanbul Borsası Başkanlığı ve Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ülkemizdeki ekonomik sistemin kurulmasında, birçok konuda öncülük etmiş ve ilkleri uygulamıştır.

Bugün olmazsa olmaz dediğimiz, Merkez Banka’mızdaki Bankalar Arası Para Piyasası, Açık Piyasa İşlemleri, Döviz Piyasası, Altın Piyasası, Döviz ve Türk Lirası Yönetim Sistemi, İstanbul Borsası’ndaki Tahvil ve Bono Piyasası, Repo Piyasası, Profesyonel Takas Sistemi, Veri ve Derecelendirme Sistemi, Bilgisayarlı Alım Satım Sistemleri ve Altın Borsası’nın oluşturulmasında kilit rol bu kitabın yazarına aittir.”

Haberin Devamı

‘Liderin kopyası yok’

Başarılı Olmanın Yolları kitabında, ‘para konusundaki gerçekler, bu kafa milyoner kafası, çalışmama keyfi, yukarılara nasıl tırmanırsınız’ gibi 68 alt başlık bulunuyor. Bu başlıklar İçindekiler bölümünde ‘Zengin Olmak Disiplinli Çalışılan Bir Bilim Dalıdır’, ‘Liderlerin Kopyaları Yoktur’ gibi başlıklar altında.