Ekonomi BiTaksi güvenlik önlemini artırdı

BiTaksi güvenlik önlemini artırdı

21.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mobil taksi çağırma uygulaması BiTaksi, güvenli yolculuk için çalışma sistemini yenilediğini duyurdu. Uygulamada yeni düzenlemeler yapıldı. Kullanıcılar artık ‘Bu sürücü ile beni eşleştirme’ seçeneği sayesinde süresiz olarak o sürücü ile eşleştirilmiyor.

BiTaksi güvenlik önlemini artırdı

‘Müşteri Hizmetleri Beni Arasın’ seçeneği ile kullanıcılara en hızlı şekilde dönüş yapılması sağlanıyor. Bu şekilde ihtiyaç anında hiçbir aksama olmadan kullanıcı problemini iletme şansı buluyor. Puanı 4.5’in altında olan taksi sürücüleri BiTaksi sisteminden otomatik olarak çıkarılıyor. 1 ve 2 yıldız olarak gönderilen kullanıcı yorumları artık sürücülere gösterilmiyor ve şirket içinde değerlendiriliyor.

Haberin Devamı

Paylaşılan konum üzerinden kullanıcıya ulaşan taksi sürücüleri, sadece yolcunun ismini ve soy isminin baş harfini görebiliyor. Çağrı sona erdikten sonra bilgiler sürücü ekranında görüntülenemiyor. Uzun süredir uygulamada yer alan ‘Numaram Görünmesin’ seçeneği ile kullanıcılar iletişim bilgilerini paylaşmadan internet üzerinden gerçekleştirilen aramalarla numaraları görünmeden BiTaksi uygulamasını kullanabiliyor.