Ekonomi Bitcoin kaç dolar/TL oldu? Bitcoin fiyatlarında düşüş devam edecek mi?

Bitcoin kaç dolar/TL oldu? Bitcoin fiyatlarında düşüş devam edecek mi?

19.05.2021 - 13:51 | Son Güncellenme:

Bitcoin fiyatlarında sert düşüş yaşanmaya devam ediyor. Tesla CEO'su Elon Musk'ın açıklamalarının ardından düşüşe geçen Kripto para piyasasının en hacimlisi olan Bitcoin dün Çin'den gelen haberin ardından uzun bir aranın ardından 40 bin doların altına geriledi. En hacimli kripto para birimi olan Bitcoin fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından Bitcoin'in nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Bitcoin kaç dolar/TL oldu Bitcoin fiyatlarında düşüş devam edecek mi

Bitcoin kaç dolar/TL oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde Tesla CEO'su Elon Musk tarafından yapılan açıklamaların ardından sert düşüş yaşayan Bitcoin dün Çin'den gelen haberin ardından düşüşünü sürdürdü. En son 8 Şubat tarihinde 37.998 dolar seviyesini gören Bitcoin dün yaşanan düşüş ile 38.604 dolara kadar geriledi. Bitcoin yaşanan düşüşün ardından toparlandı ve 40.340 dolar seviyesine yeniden yükseldi.

Haberin Devamı

BİTCOİN KAÇ DOLAR/TL OLDU?

Bitcoin an itibariyle 38.976,0 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. TL cinsinden bu rakam 326.780,36 Türk Lirası olarak hesaplanıyor.

Bitcoin'in en büyük yatırıcılarından olan Galaxy Digital LP'ni CEO'su Michael Novogratz, geçtiğimiz ay gördüğü zirveden yüzde 35 civarında aşağı gelen Bitcoin'in daha haftalarca baskı altında kalmaya devam etmesini beklediklerini bildirdi.

Novogratz yaptığı açıklamada, Bitcoin için 40-50 bin dolar aralığının adil bir fiyat aralığı olduğunu belirtirken, "Bir süre için konsolidasyon yaşayacağız, bu 4-6 hafta sürebilir" diye konuştu.