Ekonomi Boyner Now bir yaşında

Boyner Now bir yaşında

07.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sipariş edilen ürünün 90 dakika içinde teslimine, farklı bedenlerin sepete eklenebilmesine ve önce deneyip sonra ödeme yapılmasına imkan veren Boyner Now ile bir yıl içinde 40 lokasyonda, 47 bin 138 adrese 200 bini aşkın ürün, ortalama 80 dakika içerisinde teslim edildi.

Boyner Now bir yaşında

Boyner Büyük Mağazacılık E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Efsun Janset Yılmaz şunları söyledi:

Haberin Devamı

“2022’nin Haziran ayında hayata geçirdiğimiz, fiziksel alışveriş deneyimini bir tıkla müşterinin bulunduğu yere taşıyan Boyner Now, sektörümüz için devrim niteliğinde bir yenilik oldu. Boyner Now, sipariş anında ödeme yapılmaması, farklı beden ve renk alternatiflerini sepete atabilme, 90 dakikada ya da randevulu teslimat, teslimat anında ürünleri deneyebilme ve kapıda kredi kartı ile ödeme özellikleriyle sektöre yepyeni bir soluk getirdi. Boyner Now ile oluşturduğumuz alışveriş deneyimini daha fazla ürünle daha fazla şehirde geliştirmeye devam edeceğiz. Online kanallara yatırımlarımız da devam edecek, Boyner Now’ın şimdiden online kanallar arasındaki payı yüzde 5 oldu.”

İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere toplam 40 lokasyonda bulunan Boyner Now’un, Bodrum ve Fethiye’den sonra Çeşme’de de hizmete başladığı bildirildi.