Ekonomi Boyner’den ‘indirim’ kampanyası!

Boyner’den ‘indirim’ kampanyası!

08.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Boyner Grup, 8 Mart Dünya Kadınları Günü için hazırladığı farkındalık mesajlarında, kadına karşı şiddet davalarında yapılan ‘ceza indirimlerine’ dikkat çekti.

Boyner’den ‘indirim’ kampanyası

Boyner Grup’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

“Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sadece ‘kadın hakları’ meselesi olmadığını, kadın-erkek ayırt etmeksizin tüm toplumun huzur, güven ve refahını etkileyen bir ‘demokrasi’ ve ‘haklar’ meselesi olduğunu yıllardır vurgulayan Boyner Grup, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyası ile devam eden kadın cinayetlerine ve kadına karşı işlenen suçlardaki ceza indirimlerine dikkat çekiyor. Boyner Grup, bu yılki 8 Mart kampanyasında kadın cinayetlerinde zaman zaman uygulanan ceza indirimlerine farklı bir ‘İNDİRİM’ reklamıyla dikkat çekmeyi hedefledi. Grup aynı zamanda İstanbul Sözleşmesi’nin önemini de vurguluyor.”

Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner de, “Kadın haklarını bir ülkenin ekonomik ve sosyal gelişmişliğinin hem temel göstergesi hem de temel kaynağı olarak görüyorum. Ekonomide ve hayatın her alanda nüfusunun yarısına diğer yarısından farklı fırsatlar ve haklar veren ülke ve toplumların gerçek anlamda gelişmesinden bahsedemeyiz. Tek kanatlı kuşların uçması mümkün değil” dedi.