Ekonomi Cepte kamerayı dörtledi

Cepte kamerayı dörtledi

12.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Samsung’un yeni lanse ettiği Galaxy A9 modeli dört kamerasıyla dikkatleri çekti. Telefon dört arka kamerasıyla mobil fotoğrafçılıkta yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

Cepte kamerayı dörtledi

Galaxy A9, keşfetmeyi, anı yakalamayı ve dünyayı kendi gördüğü şekilde paylaşmayı sevenler için tasarlandı ve güçlü özelliklerle donatıldı. Galaxy A9’nın dört arka kamerasının hepsi ayrı işlevlere sahip.

Haberin Devamı

24 MP’lik ana kamera, 8 MP’lik 120° ultra geniş açı kamera, 10 MP’lik tele kamera ve canlı odak özelliği sunan 5 MP’lik kamerası var.

A9, dört arka kamerası ve gelişmiş yazılımıyla zor şartlar altında bile fotoğraf çekimini en ideal ayarlarla yapmanızı kolaylaştırıyor.

Geniş açı

Ultra geniş açı kamera, 120°’lik bir açı ile dünyaya bakmanızı sağlıyor. Görsel zeka özelliğinin katkısı ile de farklı çekim ortamlarında bir profesyonel gibi çekimler yapmayı sağlıyor.

Tele kamerası, 2X Optik Zoom özelliği sayesinde uzaktaki nesnelerin fotoğraflarını görüntü kalitesinden taviz vermeden çekiyor. Yüksek kalitede yakın plan fotoğraflar artık eskisinden çok daha keyifli ve kolay. 24 MP ana kamera ile ister loş ışıkta, ister parlak ışıkta canlı ve parlak görüntüler elde etmek çok kolaylaşıyor.

Haberin Devamı

Üç renkle geliyor

Galaxy A9, 6.3 inç’lik Full HD super amoled ekrana sahip. 183 gram ağırlığında. 6 GB Ram’i, 128 GB dahili hafızası var. Mikro SD kartla bu 512 GB’ye kadar çıkarılabiliyor. Android 8.0 işletim sistemi bulunuyor.

Galaxy A9’un 3.800 mAh’lık bataryası var. Petrol mavisi, şeker pembesi ve gece siyahı renkleriyle geliyor. Dokunduğunuz anda yüksek kaliteli hissini veren 3D cam eğimli arka yüzeyi var.

Telefon aralık başı ülkemizde satışa sunulacak. Samsung’un Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilen Türkiye lansmanı sırasında daha önce küresel duyurusu yapılan Galaxy A7 hakkında da bilgiler verildi. Üç adet arka kameraya, şık tasarıma ve günlük kullanım için gerekli olan özelliklere sahip Galaxy A7’nin kasım ayı başında satışa sunulacağı duyuruldu.

Cepte kamerayı dörtledi
Çok akıllı

6 inç’lik boyutu olan telefon, 24 MP ana lens, 8 MP’lik 120 derece açılı lens ve 5 MP odak lensiyle geldi.

Yeni üründeki A7 kamerası, çekeceğiniz nesneleri kategorilere ayırıp görüntü kalitesini anında artırmak için ayarları yapıyor.

Görsel iletişim önem kazandı

Samsung Türkiye Mobil İş Birimi Satış Direktörü Eren Rıfat Arman, “Görsel iletişimin önem kazandığı bir dünyada, genç nesiller telefonlarını bir cihaz olarak değil hayat tarzlarını yansıtan kendilerinden bir parça olarak algılıyor.

Haberin Devamı

Galaxy A9’un yetenekli dört kamerası ile genç nesillerin fotoğraf çekimi ile ilgili beğenilerini bir üst seviyeye çekiyoruz” dedi.