Ekonomi Çevre odaklı ürünlerini tanıttı

Çevre odaklı ürünlerini tanıttı

04.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

BSH Ev Aletleri Grubu, Almanya’nın başkenti Berlin’de bu yıl 99.su düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA’da, Bosch ve Siemens markalarının ürünlerini tanıtıyor.

Çevre odaklı ürünlerini tanıttı

Bosch, fuarda yüksek enerji verimliliği sunan ve daha fazla sürdürülebilir malzemeden üretilen ‘Green Collection’ (Yeşil Koleksiyon) serisiyle öne çıkıyor. Green Collection, enerji verimliliği sınıfı B olan çok düşük enerji tüketiminin yanı sıra daha çevre dostu malzemelerle üretilen buzdolabını içeriyor. Siemens, ‘Akıl Bahçeleri’ (Gardens of Intelligence) ile akıllı teknoloji ve bağlanabilirlik özellikli tasarımlarını sergiliyor. Yapılan açıklamaya göre, ‘Geleceğin evini şekillendirmek’ teması altında sunulan yeni Home Connect fonksiyonları arasında ‘eco prognosis’ öne çıkıyor.

Haberin Devamı

BSH Ev Aletleri Grubu’nun Gelişen Pazarlar Bölgesi CEO’su Gökhan Sığın, “BSH olarak en son teknolojiye sahip enerji verimli ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken gezegenimizin ve yeni nesillerin geleceği için sürdürülebilirliği tüm süreçlerimizin ana odağında tutuyoruz. Bu doğrultuda, yüksek enerji verimli ürünlerimizde sürdürülebilir malzeme kullanarak karbon salımımızı azaltıyoruz” dedi.