Ekonomi Ceyla Gölcüklü pastacı oluyor

Ceyla Gölcüklü pastacı oluyor

19.12.2009 - 00:22 | Son Güncellenme:

Sosyetinin ünlü isimlerinden Ceyla Gölcüklü işkadını olmaya hazırlanıyor

Ceyla Gölcüklü pastacı oluyor

İran asıllı petrolcü Sheri Shahnavaz’dan 2005 yılında boşanmasının ardından 140 milyon lira nafaka aldığı öne sürülen Gölcüklü, yatırıma başlıyor. Gölcüklü’nün ilk hedefi ise pastacılık...
İstanbul Etiler’deki Alkent Alışveriş Merkezi’nde ‘Tatlı Rüyalar’ adında bir pastane açmaya hazırlanan Gölcüklü’nün ortağı da tanınmış pasta şefi Hasan Ünlü.
Gölcüklü ve Ünlü, bu ay ‘Tatlı Rüyalar Gıda’ adlı bir şirket kurdu. Alkent AVM’de 9 ve 10 numaraları dükkânları kiralayan ikili, pasta ve tatlı üretecek. Ancak şirketin unlu mamuller ve yemek alanında kurslar düzenleyip, danışmanlık hizmeti verebileceği de belirtiliyor. Zaten Hasan Ünlü, bir dönem aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi’nde eğitmenlik yapmış bir profesyonel.

Robert ve Bilkent mezunu
Ceyla Gölcüklü bugüne kadar sadece sosyete dünyasının tanıdığı bir isim olarak kaldı. Geçen yıl sosyetenin bir diğer tanınmış siması Siren Ertan’la mahkemelik olmasıyla da gündeme gelen Gölcüklü, aslında eğitimi dolasıyla iş hayatına çok yakın. Robert Kolej ve Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitiren Gölcüklü, bir dönem Interbank’ta kredi departmanında çalışmış.
Bankada tanıştığı Azeri işadamı Şahnavaz’la 11 yıl evli kalan Gölcüklü, 2005 yılında boşanmasının ardından ise magazin basınında sıkça gözükmeye başladı. Gölcüklü şimdi ise girişimcilik macerasıyla gündeme geliyor. Tatlı Rüyalar’ın yüzde 58’i Gölcüklü’nün, yüzde 42’i ise Ünlü’nün oldu. Gölcüklü, 7 yıllığına pastanenin müdürlüğüne getirildi.

Haberin Devamı

İbrahim Cevahir koruma yetiştirecek
İnşaat ve turizm yatırımlarıyla tanınan Cevahir Holding’in patronu İbrahim Cevahir, güvenlik sektörüne giriyor. Cevahir’in yeni işteki ortağı ise eski Kara Harp Okulu (KHO) Öğrenci Alay Komutanı emekli Kurmay Albay Sadık Üstün.
Geçen ay büyük ortakları arasında İbrahim Cevahir’in başkanı olduğu ‘Cevahir Gayrimenkul Yatırım Turizm’ şirketi de bulunan, ‘Cevahir Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri’ adlı yeni bir şirket kuruldu.

Atış poligonu açabilir
Şirketin ‘5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’ doğrultusunda kişi ve kurumları silahlı veya silahsız olarak korumayı hedeflediği belirtiliyor. Şirket, atış poligonu kurabilecek ve alarm merkezi işletebilecek. Ortaklardan Yusuf Cevahir, “Bunu ticari bir kurum olarak görün. Genel anlamda güvenlik işi” diyor. Emekli asker Sadık Üstün, yeni şirketin yönetim kurulu başkanı oldu.