Ekonomi CFO Summit 2022 bugün düzenlenecek

CFO Summit 2022 bugün düzenlenecek

22.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

En Etkin 50 CFO ödül törenin de gerçekleştireceği CFO Summit 2022 bugün düzenlenecek. Milliyet Executive iş birliğinde düzenlenen zirvede, iş dünyasının dönüşümüne öncülük eden üst düzey yöneticiler, EnerjiSa, QNB Finansbank ve Turkcell ana sponsorluğunda, RESHAPE teması ile bir araya gelecek.

CFO Summit 2022 bugün düzenlenecek

 

İstanbul Kuruçeşme'deki Mandarin Oriental Bosphorus'da yapılacak olan CFO Summit 2022 sabah 09.30’da başlayacak ve 18.00’de son panelin bitişiyle sona erecek. Panellerin bitiminin hemen ardından 18.00-19.30 saatleri arasında DataExpert iş birliğiyle BMI Business School tarafından yürütülen ve geleneksel hale gelen, “En Etkin 50 CFO” listesinin ödül töreni gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Açılış konuşmasını İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan'ın yapacağı zirvenin diğer konuşmacıları QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım, BI Technology Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Çıtak, Re-Pie, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Ergin olacak.

4 panel yapılacak

Zirvede öğleden önce bir, öğleden sonra da üç olmak üzere dört panel düzenlenecek. Panellerin moderatörlüğünü şu isimler yapacak: STFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Nas, Esin Avukatlık ortağı Dr. İsmail G. Esin, TED Üniversitesi öğretim görevlisi ve Merkez Bankası Eski Başkanı Prof. Dr. Erdem Başçı ile McKinsey ortağı Abdülkadir Hacıalioğlu.

Farklı sektörlerin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinin yer alacağı panellerde pandemi döneminde hız kazanan dijitalleşme süreciyle birlikte finans dünyasında, oyunun kurallarının yeniden yazılmasından hareketle güncel gelişmeler tartışılacak. Dünyanın, her anlamda zorlu bir dönemden geçerken, organizasyonların da pek çok konuda büyük sınav verdiği olgusundan yola çıkacak panellerde, teknolojinin kullanımındaki artışın CFO’lara yeni avantajlar, dezavantajlar getirirken, iş süreçlerinin yeniden nasıl tasarlanacağı üzerinde durulacak.