Ekonomi Chevrolet Epica'dan rekor satış

Chevrolet Epica'dan rekor satış

03.09.2010 - 12:14 | Son Güncellenme:

.

Chevrolet Epicadan rekor satış

Chevrolet Epica Ağustos ayında, geçen yılın toplam satışından daha fazla satışa ulaşarak yepyeni bir başarıya imza attı.

Chevrolet’den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2010 yılı Ocak-Ağustos döneminde gerçekleşen Epica satışı 2009 yılı toplam satışının 3 katını geçti.

Chevrolet Epica, 2.0 litre 150 hp dizel otomatik vitesli modelini sınıfındaki 1.6 litre benzinli düz vitesli modellerin fiyat seviyesinde satışa sunularak otomobil pazarında fark yaratıyor.

2011 model Chevrolet Epica’nın 2.0 litre 150hp dizel 6 ileri otomatik şanzımanlı modelinin yüksek güvenlik ve konfor donanımına karşın sadece 55 bin 310 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konforlu sürüş keyfini ve üstün standart donanım seviyesini cazip fiyatlarla sunan Chevrolet Epica 2009 yılının tamamından fazla satışa sadece Ağustos 2010 ayında ulaşarak pazarda ayrı bir başarıya imza attı. Geçen yıl toplam 76 adet Epica satılmışken, 85 adeti Ağustos ayında olmak üzere 250 adet Epica Ocak-Ağustos 2010 döneminde satılmış oldu.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın, şunları kaydetti: "Türkiye;nin en dinamik otomobil markası olma hedefi ile yolumuza devam ediyoruz. Cruze ve Captiva modellerinde yakaladığımız çarpıcı başarılardan sonra, Epica;nın da atağa kalkması markamızın bir çok markanın başaramadığı şekilde çok farklı segmentlerde başarıyı yakalamasına ve pazardaki payını hızla artırmasına sebep oluyor.

Epica’nın eskiye göre geometrik artan satış rakamları Chevrolet Türkiye çalışanlarının pazarı analiz etme, müşteri beklentilerini başarıyla gözlemleme ve ürünü rakiplerinden farklılaştıracak pazarlama–satış-iletişim programının başarıyla hazırlanmasının bir sonucu olduğu görüşündeyim. Epica’da gösterdiğimiz başarı, Türkiye’nin en dinamik markası olma vizyonumuz doğrultusunda çalıştığımızın en güzel habercilerinden birisi olarak da bizlere gelecekteki başarılarımız için ayrı bir güven veriyor."

Yazarlar