Ekonomi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 1 Mart Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 1 Mart Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

01.03.2021 - 21:50 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 118 milyon 324 bin 947 TL. İşte, 1 Mart Sayısal Loto sonuçları...

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı 1 Mart Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 118 milyon 324 bin 947 TL. 1 Mart 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -5-30-46-60-69-84- ve joker:1 oldu.

Haberin Devamı

1 MART ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da canlı olarak gerçekleşecek. Çılgın Sayısal Loto çekilişi www.millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla takip edilebilecek. Çekiliş ardından 6 ve 5+1 bilen çıkmadı ikramiye devretti.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı 1 Mart Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto bayilerin yanı sıra www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango uygulaması üzerinden oynanabiliyor. Her kolon için oyun alanından 90 numara arasından 6 numaranın seçilmesi gerekiyor.

ONLİNE ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ