Ekonomi 7 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte, Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

7 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte, Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

08.12.2020 - 01:19 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto çekilişi tamamlandı ve talihliler belirlendi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 86 milyon 868 bin 633 TL. İşte, Sayısal Loto 7 Aralık sonuçları...

7 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu İşte, Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Sisal Şans tarafından düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı son buldu. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 86 milyon 868 bin 633 TL olarak açıklanmıştı. 7 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı numaralar -21-39-57-58-74-81- joker: 63 oldu. Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır? 

Haberin Devamı

7 ARALIK ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ilk çekilişi bu akşam gerçekleşti. Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da yapıldı. Çekiliş Millipiyangoonline.com adresinden canlı olarak yayınlanacak. Yapılan çekiliş sonucunda, 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti. Öte yandan 5+1 bilen de olmadı.

7 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu İşte, Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto bayilerin yanı sıra online platformda da oynanabiliyor. Millipiyangoonline.com adresini ziyaret ederek Çılgın Sayısal Loto için online kupon doldurabilirsiniz. Çılgın Sayısal Loto'da her kolon için 90 numaradan herhangi 6 numarayı seçmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ