Ekonomi Çılgın Sayısal Loto sonuçları kazanan numaralar | 8 Şubat Çılgın Sayısal Loto hangi numaralara çıktı?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları kazanan numaralar | 8 Şubat Çılgın Sayısal Loto hangi numaralara çıktı?

09.02.2021 - 08:55 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto çekiliş heyecanı son buldu, kazandıran numaralar bekleniyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da dün akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 108 milyon 508 bin 266 TL. İşte, 8 Şubat sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Çılgın Sayısal Loto sonuçları kazanan numaralar | 8 Şubat Çılgın Sayısal Loto hangi numaralara çıktı

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 108 milyon 508 bin 266 TL. 8 Şubat 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -1-5-13-33-40-52- ve joker:12 oldu.

Haberin Devamı

8 ŞUBAT ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba, Cuma günü yapılan Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ilk çekilişi dün akşam gerçekleşti. 8 Şubat Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da www.millipiyangoonline.com adresinde MP TV aracılığıyla yayınlandı. Çekiliş sonrası 6 ve 5+1 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları kazanan numaralar | 8 Şubat Çılgın Sayısal Loto hangi numaralara çıktı

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto artık bayilerin yanı sıra online platformda da oynanabiliyor. www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Uygulaması ile Çılgın Sayısal Loto oynamak mümkün.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ