Ekonomi Çinli cep telefonu devi resmen türkiye’ye geldi

Çinli cep telefonu devi resmen türkiye’ye geldi

17.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Çinli cep telefonu devi resmen türkiye’ye geldi

Evofone Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, Xiaomi’nin yetkili dağıtıcısı olduklarını ve kısa sürede İstanbul’da Mi Shop mağazaları da açacaklarını söyledi. Mağazalardan biri eylül ayında Vadi İstanbul’da, diğeri de ilerleyen aylarda Forum İstanbul’da açılacak. Bu iki mağazada 160 farklı Xiaomi ürün seçeneğini de yerinde deneyimleyebilecek. Çon, İstanbul ve Türkiye genelindeki Mi Shop mağaza sayısını da artırmayı hedeflediklerini aktardı.

Haberin Devamı

Uygun fiyat verecek

2010 yılında kurulduklarını ve bugüne kadar pek çok ürünü Türk tüketicisiyle buluşturduklarını dile getiren Çon, “Dünyanın sayılı markalarından birinin ürünlerini daha Türk tüketicilerle buluşturacağız. Bu hizmetimizin yanı sıra teknik servis alanındaki deneyimlerimizle müşterilerimize proaktif ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vereceğiz” dedi. Evofone, teknik servis tarafında ise Genpa ile çalışacak.

Onur Çon, bir soru üzerine Türkiye’deki son dönemdeki ekonomik duruma da değinerek, “Böyle bir dönemde Xiaomi, Türkiye’ye resmen geldi. Evofone olarak da böyle bir dönemde en efektif fiyatlarla en iyi özellikte telefonları Türk tüketicisine sunacağız” dedi.

Evofone, Türkiye pazarına Xiaomi’nin yeni modeli Mi A2’yi de sundu. Bu ürün ilk etapta sadece Teknosa mağazalarında satılacak. Teknosa Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Ozar da, “Xiaomi ürünlerini tüketicilerle buluşturuyoruz. İşbirliğimiz kapsamında Xiaomi’nin en önemli ürünlerinden Mi A2, çok yakında sadece Teknosa mağazaları ve www.teknosa.com.tr’den satışa sunulacak. Xiaomi ürünlerinin Teknosa içerisinde artan pazar payı, yeni ürünlerle daha da ivme kazanacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Mi A2 modeli satışa çıkacak

Xiaomi’nin yeni modeli Mi A2 de 1 Eylül’de tüketiciyle buluşacak. Android One işletim sistemli telefonun ekran boyutu 5.99 inç. Qualcomm Snapdragon 660 2.2 GHz işlemcisi bulunuyor. Yapay zeka destekli 12+20 MP çift arka kamerası, 20 MP ön kamerası, parmak izi okuma teknolojisi, 3010 mAh hızlı şarj özellikli bataryası, çift nano sim kart seçeneği ve 4+32 GB’den 6+128’ye kadar Ram ve dahili hafızasıyla geliyor. Fiyatı 2.199 TL olarak belirlendi.