Ekonomi Soın dakika: Çinli devin iş birliği platformu Türkiye’de

Soın dakika: Çinli devin iş birliği platformu Türkiye’de

01.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son dakika haberlere göre, Çin Endüstri ve Ticaret Bankası (ICBC) Grubu’nun küresel ağından yararlanarak Çin ve Türk firmalarının dış ticaret işlemlerine yönelik ürünler sunan ICBC Turkey, ICBC İş Birliği Platformu’nu Türkiye’de de hizmete açıyor.

Soın dakika: Çinli devin iş birliği  platformu Türkiye’de

ICBC Grubu açıklamasına göre, dünyanın en büyük bankası ICBC’nin Türkiye iştiraki ICBC Turkey, sınır ötesi ticarette işletmelerin karşılaştığı sorunlara çözüm getirilmesi amacıyla ICBC İş Birliği Platformu’nu Singapur, Malezya, İtalya, Arjantin gibi ülkelerden sonra Türkiye’nin de kullanımına açıyor.

Haberin Devamı

Özel danışmanlık...

Finansal hizmetlerin gelişimi için “yeni bir iş modeli” yaratan ICBC İş Birliği Platformu, yerel ve yabancı işletmelere, dil engeli olmaksızın küresel iş fırsatlarından yararlanarak kapsamlı ticaret yapma imkan sunuyor.

ICBC İş Birliği Platformu, sadece küresel ölçekte bir hizmet ağı sunmayacak, yaklaşık 300 kişilik ekibi ile platforma kayıt olan firmalara özel danışmanlık ve global endüstri ağına güvenli bir şekilde bağlanma gibi birçok konuda destek verecek.

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, aynı stratejinin bir parçası olarak hizmete girecek ve dış ticaretin güvenli gelişimine katkıda bulunacak platform hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

“ICBC İş Birliği Platformu üzerinden yarattığımız ve ICBC müşterilerine özel bu yeni, benzersiz ve tamamen ücretsiz iş modelinin Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katma değer yaratacağı için mutluyuz.”

Yazarlar