Ekonomi ‘Çocukların Festivali’ Zorlu PSM’de başladı

‘Çocukların Festivali’ Zorlu PSM’de başladı

23.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

0-3 ve 3-15 yaş grubundaki çocuklara ve ebeveynlerine hem eğlenceli, hem de öğretici aktiviteler sunan “Çocukların Festivali”, 22 Nisan’da minik misafirlerini ağırlamaya başladı.

‘Çocukların Festivali’ Zorlu PSM’de başladı

Festival, 22-23-24 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de ziyaret edilebilecek. Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen festivaldeki etkinlikler kapsamında; kilden heykel yapan çocuklar, tohumları kendi yaptıkları saksılara ekiyor, bilim atölyelerindeki tüplerde deney yapıyor, resim ve boyama atölyelerinde hayal dünyalarını resmediyor, hikaye dinliyor ve diledikleri gibi dans edebiliyor.

Haberin Devamı

Çocukların Festivali’nde eğitici ve öğretici atölyelerin yanı sıra sahne gösterileri, tiyatrolar, söyleşiler ve sanatçı buluşmaları da yer alıyor. Resim, heykel, eğlence bandosu, dans, yemek, tasarım, müzik, ebru sanatı, animasyon, tiyatro, karikatür, illüzyon, kodlama, dijital sanat gibi geniş yelpazedeki etkinlikler sayesinde geniş bir çocuk kitlesine hitap ediliyor. Çocukların özgüvenlerine, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan çok sayıda aktivite 24 Nisan akşamına kadar Zorlu PSM’de çocukları bekliyor.