Ekonomi Damat ile Polo Club işbirliği

Damat ile Polo Club işbirliği

25.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Orka Holding, SMM Tekstil ortaklığıyla ünlü Amerikan lüks giyim markası Beverly Hills Polo Club’ı Türkiye’ye getirdi. Ünlü ‘polo oyuncusu’ logosuyla lüks giyimde ünlenen marka, 70’ten fazla ülkede 650’den fazla mağazada, Kaliforniya’nın lüks yaşam stilini raflarına taşıyor.

Damat ile Polo Club işbirliği

 

Orka Holding Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, işbirliğinin Türkiye ekonomisi için de çok önemli kazanımları olacağını söyledi. Orakçıoğlu, “İleride Polo Club ile ihracatın da başlamasıyla ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamanın yanı sıra Türkiye’nin moda endüstrisindeki vizyonunun, sürdürülebilirlik odaklı üretim, tasarım ve Ar - Ge kalitesinin dünya çapındaki algı değişimine de büyük katkı sunacak” dedi.

Haberin Devamı

Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arar, ilk etapta İstanbul’da Mall of İstanbul, Özdilek Park İstanbul, Cevahir AVM, Suryapı Marka, Mall of Antalya olmak üzere beş mağaza birden açtıklarını aktardı. Altıncı mağazanın Gaziantep Sanko AVM’de olacağını dile getiren Arar, “Yıl sonuna kadar hedefimiz 12 mağaza açmak. Yeni mağazaları özellikle turizm destinasyonlarında açacağız. İhracat açısından da önü açık bir marka. Markayı tüm dünyaya taşıma kapasitesine sahibiz” diye konuştu.